Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament dóna suport a la petició del Govern de mantenir l'actual sistema de bonificació en transport aeri i marítim

5 de febrero de 2013

El Parlament de les Illes Balears dóna suport al Govern de les Illes Balears en la seva petició al Govern de l’Estat del manteniment de l’actual sistema de bonificació per als residents de les Illes Balears en el transport aeri i marítim, i constata la gran importància que representa per a la nostra comunitat autònoma.

Així s'ha aprovat durant la sessió plenària d’avui per 35 vots a favor (Popular i Antoni Pastor), 18 en contra (Socialista i Margalida Font) i 5 abstencions (PSM-IV-Entesa i Més per Menorca) com a conseqüència d’una proposició no de llei presentada pel Grup Parlamentari Popular.

Les altres dues iniciatives, presentades pels grups de l’oposició (Socialista i PSM-IV-Entesa i Més per Menorca), que s’han debatut conjuntament perquè tractaven del mateix tema, han estat rebutjades per 34 vots en contra (Popular) i 24 vots a favor (PSM-IV-Entesa i Més per Menorca, Socialista i diputats no adscrits).

En el debat han intervingut els parlamentaris Carlos Luis Veramendi (Popular), Damià Borràs (Socialista) i Nel Martí (PSM-IV-Entesa i Més per Menorca).