Compartir FaceBookCompartir TwitterCompartir Google+

El Parlament rebutja l'increment de la taxa d'ajuda a la navegació marítima

18 de marzo de 2014

El rebuig i la sol·licitud de retirada d'aquest increment han estat aprovats per unanimitat de tots els grups parlamentaris i diputats no adscrits.

El Ple del Parlament ha aprovat per unanimitat una proposició no de llei presentada pel Grup Parlamentari Popular i defensada pel diputat Carlos Luis Veramendi, per la qual el Parlament de les Illes Balears rebutja l’increment de la taxa d’ajuda a la navegació marítima (“TO”) aprovada per Reial Decret Legislatiu 1/2014, de 24 de gener, de reforma en matèria d’infraestructures i transport, i altres mesures econòmiques; i sol·licita la retirada d’aquest increment.

El Grup Parlamentari Socialista, mitjançant la intervenció del diputat Damià Borràs, ha defensat una esmena de modificació a la iniciativa original, que proposava afegir: “... i exigeix la retirada immediata, abans que no comenci la temporada d’estiu, d’aquest injust increment”. La proposta de modificació no ha estat acceptada pel Grup Popular.

En torn de fixació de posicions ha intervingut, pel Grup Parlamentari MÉS, Nel Martí, qui s'ha manifestat a favor de la iniciativa. 

Més informació ...